Deze actrices zouden eerst de Gossip Girl rollen spelen

Als je aan Gossip Girl denkt, dan denk je aan Blake Lively en Leighton Meester. Deze actrices zijn toch wel dé gezichten...

Lees ook

Als je aan Gossip Girl denkt, dan denk je aan Blake Lively en Leighton Meester. Deze actrices zijn toch wel dé gezichten van de populaire serie. Waar zou Gossip Girl zonder hen zijn? Maar het blijkt dat er in eerste instantie hele andere actrices gecast zouden worden.

Say what?!

In een interview met BuzzFeed laat casting director David Rapaport weten dat niet Blake en Leighton in eerste instantie de rollen van Serena en Blair zouden vervullen, maar Ashley Olsen en Rumer Willis. “Ik hou van Rumer, ze is flink gegroeid en is een bijzondere actrice en persoon. Maar om de investering een beetje in te dekken, kozen we voor minder bekende meisjes. En die hebben het geweldig gedaan, zes jaar lang.”

Say what?! Het was dus een budget kwestie dat er toen is gekozen voor Blake en Leighton. Dát hadden we nou nooit verwacht. Ook Ed Westwick maakte het maar net tot de opnames, maar dit kwam doordat hij zijn visum te laat kreeg.

Zie ook: De Gossip Girl cast toen en nu

Blake Lively & Ashley Olsen

Leighton Meester & Rumer Willis

Bron: Us Weekly, Beeld: Getty, Gossip Girl

 

Laatste nieuws

Zie ook