Yolanda Foster doet onthulling over kinderen Bella en Anwar Hadid

Yolanda Foster, de moeder van Gigi, Bella en Anwar Hadid, kreeg in 2012 de diagnose van de ziekte van Lyme. Maar het bli...

Lees ook

Yolanda Foster, de moeder van Gigi, Bella en Anwar Hadid, kreeg in 2012 de diagnose van de ziekte van Lyme. Maar het blijkt dat ze niet alleen strijdt tegen deze ziekte, want ook dochter Bella en zoon Anwar blijken de ziekte te hebben.

Lyme

“Toen mijn twee jongste kinderen, Bella en Anwar in 2012 ook werden gediagnosticeerd met de chronische ziekte van Lyme, werd ik hopeloos”, dat zei de Real Housewives of Beverly Hills ster tijdens het Global Alliance Lyme gala. Tijdens dit gala kreeg Yolanda een award uitgereikt, omdat ze al jaren strijdt tegen de vervelende ziekte. Dochter Gigi Hadid kwam de prijs ophalen en introduceerde haar moeder, die daarna een prachtige speech gaf.

Zo zegt ze op het podium: “Ik zal nooit toestaan om een leven te lijden met pijn. Ik zal naar het einde van de aarde lopen om een remedie te vinden, zodat mijn kinderen een gezond leven kunnen leiden zoals ze verdienen. Geen enkel kind zou moeten lijden zoals jullie dat doen.” Ook laat ze weten dat ze het erg vindt dat ze de laatste jaren haar kinderen tekort is gekomen. “Vroeger was ik een een kickass moeder, maar mijn drie kinderen hebben mij in een korte tijd zien veranderen in een dom blondje in een witte badjas, die vooral in haar bed lag.” Heftig!

Zie ook: Gigi deelt selfie met zieke Yolanda

Bron: People, Beeld: Getty

 

Laatste nieuws

Zie ook