Katja Schuurman openhartig over mislukt huwelijk

Begin dit jaar werd bekend dat Katja Schuurman en Thijs Römer gaan scheiden. In een interview met Harper's Bazaar vertel...

Lees ook

Begin dit jaar werd bekend dat Katja Schuurman en Thijs Römer gaan scheiden. In een interview met Harper’s Bazaar vertelt ze openhartig over de breuk.

Niet meer gelukkig

Het acteurskoppel was ruim acht jaar getrouwd, maar de laatste jaren niet meer gelukkig, vertelt Katja. “Bij de bruiloft zeiden Thijs en ik: tot de dood ons scheidt. En zo dachten we ook echt, heel romantisch, heel intens. Maar uiteindelijk hield het geen stand. Het werkte gewoon niet meer.”

Ook geeft de actrice toe dat zij en Thijs door een moeilijk tijd gingen, net voor de scheiding: “Van mijn huwelijk had ik geen spijt, zeker niet.” Maar dan doet ze een opvallende uitspraak: “Hooguit van de laatste jaren, toen het zwaar werd.” Het ging dus al jaren niet meer goed tussen de twee.

Maar dat betekent niet dat ze vervelend uit elkaar zijn gegaan. “We gaan nu goed met elkaar om, Thijs en ik, we zijn vrienden, zullen nooit uit elkaars leven verdwijnen. En we hebben natuurlijk een prachtdochter.”

Nu is Katja samen met de veertien jaar jongere Freek.

Zie ook: De relatieproblemen van Katja Schuurman

Bron: Shownieuws, Beeld: Hollandse-Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook