Hollywood Breakfast

Rise and Shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and Shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

1. ‘Ben en Jennifer wonen nog samen’

Ben Affleck en Jennifer Garner zijn nog altijd vaak samen te vinden in hun gezamenlijke woning in Los Angeles. Affleck zou zijn tijd verdelen tussen deze woning en een huurhuis verderop in de straat.

Ben zou al sinds de breuk heen en weer pendelen tussen de twee huizen. ”Ze werken samen en ze blijven vriendelijk tegen elkaar”, vertelt een ingewijde aan People. ”Ze werken hier al een jaar aan. Ze zullen altijd een sterk koppel vormen.”

Het acteurskoppel werd onlangs ook al samen gezien tijdens een gezellig etentje. Daarnaast gaan Ben en Jennifer ook nog samen op pad met de kinderen. Zo werd het gezin gespot bij een kerkdienst en bij een markt. ”Het is niet alleen voor de kinderen. Ze doen het ook voor zichzelf. Ze geven nog steeds veel om elkaar”, legt een andere insider uit. Enne, vorige week werd er nog gezegd dat Jennifer zwanger zou zijn.

2. Gezin Kendra Wilkinson naar Playboy Mansion

Kendra Wilkinson heeft haar gezin meegenomen naar haar voormalige woning, de Playboy Mansion. Dat laat de voormalig playmate weten via Instagram.

“We zijn naar de mansion geweest om Hef en Crystal te bezoeken”, schrijft ze op Instagram bij een foto waarop ze met haar man en twee kinderen poseert met Playboy-baas Hugh Hefner. “Het was geweldig om iedereen weer te zien vanavond.”

Jaren geleden werd Wilkinson beschouwd als de vriendin van de nu 89-jarige Hefner. Ze woonde in het beroemde en beruchte optrekje. Hoewel Wilkinson positief is over haar verleden daar, is het pand de laatste tijd negatief in het nieuws. Voormalig bewoner Holly Madison schreef een boek over haar geïsoleerde tijd en Bill Cosby zou er verschillende malen vrouwen misbruikt hebben.

3. Het diva-gedrag van Anne Hathaway

Anne Hathaway is behoorlijk kieskeurig over hoe haar ontbijt geserveerd wordt. Tijdens de opnames van een Japanse commercial stelde de catering de actrice pas na vier pogingen tevreden, zo meldt TMZ.

Hathaway bestelde een gepocheerd ei met brood en avocado maar werd teleurgesteld omdat het ei te zacht was. In een tweede poging was het geroosterde brood koud geworden terwijl er een nieuw ei gemaakt werd, dus wilde de actrice het bord eten wederom niet aannemen. Maar toen er nieuw brood werd gemaakt was het ei koud geworden.

Een vierde poging liep eveneens op niets uit. Hoewel het ontbijt dit keer na even wachten wel tiptop in orde was, had ze geen zin meer in een gepocheerd ei, maar wilde ze een gebakken ei eten.

Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook