Hollywood Breakfast

Rise and Shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Rise and Shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Calvin Harris klaagt RadarOnline aan
Calvin Harris is op zijn zachtst gezegd niet gecharmeerd van valse berichten over zijn relatie met Taylor Swift. Volgens die berichten heeft de zangeres het uitgemaakt wegens een pikant bezoek aan een masseuse.

“Het gaat geen ‘happy end’ zijn voor iedereen die ik aanklaag voor laster voor al deze onzinverhalen”, schrijft een geïrriteerde Calvin op Twitter. Eerder op de dag schreef RadarOnline tot zijn ongenoegen over de vermeende smeuïge breuk tussen de twee, een bericht dat uitgebreid werd opgepikt op internet.

Friendly relations between Scotland and America. @calvinharris

Een foto die is geplaatst door Taylor Swift (@taylorswift) op

Chrissy Teigen en John Legend verwachten eerste kindje
Na heel lang proberen is het eindelijk gelukt: Chrissy Teigen is zwanger. Samen met haar man John Legend verwacht ze haar eerste baby. “John en ik zijn zo blij om aan te kondigen dat we in verwachting zijn”, schrijft Chrissy bij een foto op Instagram.

“Zoals veel van jullie weten, hebben we een tijdlang geprobeerd zwanger te worden. Het was niet makkelijk, maar we bleven proberen omdat we niet konden wachten om ons eerste kind op de wereld te zetten en ons gezin te stichten.” Vorige maand nog, sprak Chrissy openhartig over haar vruchtbaarheidsproblemen in de talkshow van Tyra Banks. “Ik word er zo moe van om steeds op social media de vraag te krijgen waarom ik geen kinderen heb. Je hebt geen idee wat ik meemaak.” 

Johnny Depp wil geen oscar winnen

Johnny Depp wil nooit en te nimmer het podium op om een Oscar in ontvangst te nemen. Dat vertelt hij aan BBC. “Ik wil zo’n ding nooit winnen, weet je”, vertelt de acteur die volgens velen wel eens genomineerd zou kunnen worden voor zijn rol in de film Black Mass. Eén van de redenen van de afkeer van de beroemde filmprijs is dat hij een speech niet ziet zitten. “Ik wil niet moeten praten. Ze hebben me een keer of twee, drie genomineerd. Een nominatie is genoeg.”

De laatste keer dat Johnny werd genomineerd, was in 2007, voor zijn rol in Sweeney Todd. Daarvoor ontving hij nominaties voor Finding Neverland en de eerste Pirates Of The Caribbean-film. Voor de acteur zijn het irrelevante feiten, want hij ziet zijn acteerwerk niet als een race.

Zie ook: Hollywood Breakfast 12 oktober

Bron: BuzzE, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws