Chrissy Teigen deelt foto van babybuik

Nog maar kortgeleden kondigde Chrissy Teigen en haar man John Legend het heugelijke nieuws aan: ze worden voor het eerst...

Lees ook

Nog maar kortgeleden kondigde Chrissy Teigen en haar man John Legend het heugelijke nieuws aan: ze worden voor het eerst papa en mama. Chrissy leeft op een roze wolk en plaatste met grote trots een foto van haar – nu al – bolle babybuikje op Instagram. “Somebody is early to the party”, zo schrijft ze erbij.

Dikker dan Sabia

Meteen ontstonden de geruchten dat het model een tweeling verwacht, maar daar is volgens haar helemaal niets van waar. Zo laat ze weten via Twitter. “Ik heb IVF gedaan, één voor één. Het is geen tweeling. Ik kan het zelf zien. Ga mijn baarmoeder uit!”

Twins?

Toch bleven fans maar vragen of ze echt niet meer dan één baby in haar buik heeft zitten. En daarom sloeg ze via social media terug. “Hou alsjeblieft op. Ik heb er één embryo ingestopt. Ik heb elke paar dagen een echo. Ik heb het niet na een week al aangekondigd.” E!News denkt te weten dat Chrissy zo’n drie maanden in verwachting is.

Bron: Instagram

Beeld: Instagram/Getty

Laatste nieuws

Zie ook