Vicky Pattinson: ‘Mijn ziel is kapot’

Vicky Pattinson is sinds kort weer vrijgezel en dit gaat de reality-ster niet zo goed af. Sterker nog, ze zit mentaal aa...

Lees ook

Vicky Pattinson is sinds kort weer vrijgezel en dit gaat de reality-ster niet zo goed af. Sterker nog, ze zit mentaal aan de grond.

Ex on the beach

In een exclusief interview met OK! Magazine geeft Vicky aan dat er bijna niets meer over is van haar ziel. Afgelopen maand verbrak ze haar relatie met Ex On The Beach-hunk Stephen Bear en sindsdien lukt het haar maar niet om de boel te relativeren.

Hopeloos verliefd

“Ik hou ervan om verliefd te zijn. Het gevoel dat je krijgt wanneer hij je een berichtje stuurt, vind ik het leukste wat er is. Ik ben de meest cynische persoon van de wereld, ik ben duivels, harteloos, maar wanneer ik verliefd ben op een jongen, laat ik alles vallen.”

No more reality TV

“Ik had eerder moeten inzien dat het tussen Stephen en mij niet goed zat. Nu zit ik weer helemaal aan de grond. Ik moet stoppen met uitgaan en me even terugtrekken in huis. Mijn beste vriendin belde me en zei: “That’s it, no more reality TV for you, or anyone from Essex!” Harteloos en dood van binnen, dat moet ik zijn.”

Lees ook: Geordie’s Marnie haalt keihard uit naar Vicky

Bron: OK! Magazine, beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook