‘Jay-Z en Beyoncé waren een jaar uit elkaar’

Tripjes naar de meest romantische oorden, schattige plaatjes van het gezinnetje op Instagram en samen 'smoorverliefd' op...

Lees ook

Tripjes naar de meest romantische oorden, schattige plaatjes van het gezinnetje op Instagram en samen ‘smoorverliefd’ op het podium. Jay-Z en Beyoncé hebben de perfecte relatie, toch? Nou nee, de twee zijn echt niet zo perfect als ze ons doen geloven.

Geheim

Dat weten we dankzij J. Randy Taraborrelli. De beste man schrijft op dit moment namelijk een biografie over Queen B. En daarin staat dat Jay-Z en B maar liefst een jaar uit elkaar zijn geweest toen het gerucht ging dat hij met Rihanna het bed was ingedoken. De break-up was in 2005, het jaar waarin Rihanna een demo van haar nummer Pon De Replay naar Jay-Z stuurde. Toen begon de geruchtenmachine overuren te draaien.

Even afstand

“Het werd Beyoncé indertijd allemaal teveel, ze wist niet wie ze moest geloven en nam een jaar afstand van Jay-Z”, zo vertelt Taraborrelli. Maar ja, het is uiteindelijk allemaal goedgekomen, want de twee zijn in 2008 getrouwd en hebben dochter Blue Ivy.

Bron: Hollywoodlife, beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook