Dit is de reden waarom Jay-Z en Solange ruzie hadden in de lift

Iets meer dan een jaar geleden was de 'catfight' in de familie Knowles wereldnieuws. Beelden waarin de zus van Beyoncé,...

Iets meer dan een jaar geleden was de ‘catfight in de familie Knowles wereldnieuws. Beelden waarin de zus van Beyoncé, Solange, en manlief Jay Z in de lift flink met elkaar stonden te (bek)vechten, gingen in een rap tempo het internet over. We hebben nooit geweten wat precies de reden was. Tot nu.

Party

We schreven al eerder over het feit dat journalist J. Randy Taraborrelli bezig is met een autobiografie over Queen B, waar juicy feitjes over de beroemde zangeres naar voren komen. Dankzij hem weten we nu ook wat de echte reden is achter het beroemde lift-incident. Jay Z wilde met Rihanna gaan feesten op het MET-gala. Dat kan toch gewoon, zou je denken?

Scheve schaats?

Maar niet als je weet wat erachter zit. Het feit dat ooit het gerucht ging dat Jay-Z met Rihanna de koffer was ingedoken, was voor Solange de aanleiding om eens goed boos op haar zwager te worden. Want, hoe kon hij dat nou doen? “Waarom ga je niet met ons mee naar huis?” schijnt ze tegen hem gezegd te hebben, zo meldt Mirror. En die vraag schoot bij Jay-Z in het verkeerde keelgat. Et voilà: een fikse ruzie was geboren.

Hieronder nog even een opfrissertje voor het geheugen:

Lees ook: Heeft Beyoncé over haar leeftijd gelogen?

Bron: Mirror, beeld: Getty

Laatste nieuws