Verplichte rust voor uitgeputte Matsoe Matsoe

Oei, het lijkt erop dat Matsoe Matsoe wel een vakantie naar Chersonissos kan gebruiken. Hij moet namelijk van de dokter...

Oei, het lijkt erop dat Matsoe Matsoe wel een vakantie naar Chersonissos kan gebruiken. Hij moet namelijk van de dokter verplicht rust houden wegens uitputting.

Verplichte rust

Afgelopen weekend werd Matsoe Matsoe, aka Joey Spaan, onwel tijdens een optreden in België. Eenmaal bij de dokter aangekomen, bleek dat rust houden de enige oplossing is. ”Ik baal enorm van de huidige situatie. Volgens mijn arts heb ik roofbouw gepleegd op mijn eigen lichaam en is een verplichte rustperiode onvermijdelijk. Deze heeft hij mij dan ook verplicht voorgeschreven zodat ik snel weer de oude Joey ben”, aldus Matsoe Matsoe op Facebook.

Bad Ass Fashion

De reality-ster legt uit hoe dit heeft kunnen gebeuren: ”Het is allemaal een beetje begonnen tijdens mijn zomertoer, waarin ik zeven weken lang elke dag op een andere plaats in Europa aan het draaien was als DJ. Bij thuiskomst bleek mijn kledingmerk Bad Ass Fashion echt ontploft en dit betekende op vrijdag en zaterdag draaien en dan ’s middags naar gave winkels die mijn kleding gingen verkopen.”

Knallend het jaar uit

”Ik ga de komende drie weken keihard werken aan mijn gezondheid om zodoende het jaar en de feestdagen knallend met jullie af sluiten. Ik dank iedereen voor de support de afgelopen periode. Ik had nooit verwacht dat het succes zijn tol zou eisen maar het is helaas gebeurd”, besluit Matsoe Matsoe.

Lees ook: Barbie reageert op bizar gerucht

Bron: BuzzE, beeld: ANP

Laatste nieuws