McDonalds slaat een nieuwe weg in

Zeggen wij fast food, zeg jij McDonald's. Wedden? De keten met de gele 'M' is misschien wel 's werelds bekendste fast fo...

Lees ook

Zeggen wij fast food, zeg jij McDonald’s. Wedden? De keten met de gele ‘M’ is misschien wel ’s werelds bekendste fast food-keten dankzij haar vertrouwde Big Mac en McNuggets. Toch gaat de keten haar succesformule aan passen en het iets slow’er aan doen.

Slow food

Deze verandering houdt in dat we binnenkort onze eigen hamburgers kunnen samenstellen (oh my god! oh my god! oh my god!). Je kunt kiezen uit een burger met vis of kip en extra toppings zoals een extra burger, kaas of jalapenos die dus pal voor je neus bereid worden. Ook mogen we de internationale concepten zoals het McCafé en de Salad Bar gaan verwelkomen.

Extra service

Dat is nog niet alles. McDonald’s breidt haar service ook uit met heuse tafelbediening. Ben jij het wachten op je Filet-O-Fish op het hoekje van de counter ook zo beu? Met deze nieuwe toevoeging hoef je niet meer aan de balie te wachten tot je bestelling klaar is, maar wordt deze gewoon naar je tafel gebracht. Wauw, wat een luxe!

Nederlandse markt

De verandering geldt overigens alleen voor de Nederlandse McDonalds, omdat ons kikkerlandje wordt gezien als een groeimarkt.

Lees ook: What? Krijgt McDonald’s zoete aardappelfrietjes?

Bron: McDonalds, beeld: McDonalds

Laatste nieuws

Zie ook