*NSYNC toen en nu

Posters boven je bed, meezingen met de seksueel getinte songteksten die je hoogstwaarschijnlijk niet eens begreep, je ka...

Lees ook

Posters boven je bed, meezingen met de seksueel getinte songteksten die je hoogstwaarschijnlijk niet eens begreep, je kamer én plakboeken vol met posters; wat was het leven van een fangirl toch prachtig. Komen de namen Justin, Lance, JC, Joey en Chris je dan ook nog bekend voor? De échte die-hard fans roepen nu volmondig ‘JA’! Dan hebben wij een fun fact voor je, zo op de woensdagmiddag.

*NSYNC

Want wist je dat het het ruim 20 jaar geleden (lees: 1995!) is dat de boyband *NSYNC is opgericht! Say what?! Ja, echt! Elke 80’s en 90’s kid zong het nummer Bye, bye, bye en It’s gonna be me luidkeels mee in de slaapkamer en trok de beste dance moves uit de kast. In 2002 ging de boyband, tot groot verdriet, van alle tiendermeisjes uit elkaar en de enige met een succesvolle solocarrière is Justin Timberlake. Hij is tegenwoordig zanger, producer, acteur, vader en voor velen de sexiest man alive. Maar hoe zien de andere jongens er nu uit? Herken jij ze nog terug? Om je geheugen even op te frissen:

Lees ook: Bring It On toen & nu

 

Justin Timberlake

Lance Bass

Chris Kirkpatrick

JC Chasez

Joey Fatone

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook