André Hazes: ‘Monique is belangrijkste vrouw’

Oei, de ruzie tussen André Hazes junior en zijn moeder Rachel blijkt iets heftiger dan verwacht. De jonge zanger vertelt...

Lees ook

Oei, de ruzie tussen André Hazes junior en zijn moeder Rachel blijkt iets heftiger dan verwacht. De jonge zanger vertelt aan Peter van der Vorst, in het programma Van der Vorst Ziet Sterren, dat hij al een tijd helemaal geen contact meer heeft met zijn moeder. RTL Boulevard zond woensdag alvast een fragment uit van het hele gesprek.

#1

“Natuurlijk heeft het te maken met Monique. Ik ben verliefd geworden op haar en ze is bij mij bovenaan komen te staan. Ze is voor mij de belangrijkste persoon in mijn leven geworden”, vertelt André. Volgens de zanger had zijn moeder ook nog steeds zo belangrijk kunnen zijn. “Het had een gezamenlijke plek kunnen zijn. Maar dan gebeuren er ineens dingen waardoor je op een gegeven moment voor jezelf kiest”, aldus een openhartige Hazes. Op welke ‘dingen’ hij doelt, is nog onduidelijk.

Wegkijken

De 21-jarige Hazes vertelt in het gesprek, dat al even geleden is opgenomen, dat hij en zijn moeder elkaar niet meer zien. Ook met zijn zus Roxeanne heeft hij geen contact meer. André woont inmiddels samen met Monique in hun eigen huis, maar tot voor kort woonde hij onder zijn moeder. “Als we elkaar zien, draaien we ons gezicht weg.”

Geen reactie

Albert Verlinde vertelde aan de desk bij RTL Boulevard dat het management van Rachel niet wilde reageren.

Lees ook: Dré en Monique gaan voor een kindje

Bron: BuzzE, beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook