Ferry Doedens openhartig over zijn carrière na drugsverslaving

Ferry Doedens kan nu al zeggen dat 2015 een jaar was met veel ups en downs. Hij werd ontslagen door Goede Tijden Slechte...

Ferry Doedens kan nu al zeggen dat 2015 een jaar was met veel ups en downs. Hij werd ontslagen door Goede Tijden Slechte Tijden en de reden hiervan bleek een drugsverslaving te zijn. Iedereen liet Ferry vallen, maar de acteur knokte terug en het gaat nu beter dan ooit.

Positief

Ferry heeft nu zijn laatste draaidag bij Goede tijden, slechte tijden gehad, dit was erg moeilijk voor hem. Bij RTL Late Night vertelt hij: “Maar ik ben ook heel positief over de toekomst. Ik zie dit als een nieuwe fase in mijn leven. Ik heb een heftige tijd achter de rug, maar ik geloof dat als er een deur dichtgaat er ergens anders weer een deur opengaat.”

Zanger

En die deur is zeker opengegaan. We zien Ferry binnenkort dan niet meer in GTST, maar wel in Grease. Vanaf volgende week is hij te zien als Danny Zuko in de musical. “Dat is een hele andere discipline, heel leuk”, vervolgt Ferry die in de musical ook veel moet zingen. “Veel mensen weten niet dat ik ook zanger ben. Ik heb al een paar nummers uitgebracht en ik ben nu ook bezig met een nieuwe single.” Ferry is dus niet achter de geraniums gaan zitten. Nee, hij heeft zich volledig gericht op zijn carrière en we zien hem binnenkort dan ook als acteur én zanger.

Lees ook: Ferry Doedens doet schokkende uitspraken over verslaving

Beeld: Hollandse-Hoogte, Bron: ANP

Laatste nieuws