Is Katja Schuurman te klef met Freek?

Katja Schuurman is momenteel tot over haar oren verliefd op de veertien jaar jongere Freek en dat is natuurlijk hartstik...

Lees ook

Katja Schuurman is momenteel tot over haar oren verliefd op de veertien jaar jongere Freek en dat is natuurlijk hartstikke goed nieuws. Maar de twee laten er geen gras over groeien, want ze worden overal zoenend en klef gespot. Maar gaat het stel iets té hard van stapel?

Hard van stapel

Katja vertelde eerder aan Shownieuws dat het wel goed zitten tussen haar en kok Freek: “Ik ben hartstikke verliefd en heel gelukkig.” Op de première van de James Bond film Spectre verscheen het kersverse stel dan ook zoenend op de rode loper. Freek zei hierover: “Zo te zien gaat het heel goed toch?”
Ondertussen heeft Thijs nog niet zo veel geluk in de liefde gevonden als zijn ex. Maar in een radioprogramma van 100% NL vertelt hij wel dat de deur altijd op een kier staat. “Ze mogen zich altijd blijven aandienen. Tuurlijk sta ik er voor open.”

Relatiedeskundige Caroline Franssen legt uit aan Shownieuws waarom het gevaarlijk kan zijn dat de twee zo snel gaan. “Er zitten wat risicofactoren aan omdat hij veel jonger is en dat ze nog maar net gescheiden is en dit eigenlijk nog niet helemaal heeft verwerkt. Tenminste, dat is zeer aannemelijk. Het zou een uitzondering zijn als ze dit zo snel heeft verwerkt.”

Ook voor Thijs is het volgens de relatiedeskundige moeilijk. “Het getuigt dat Katja niet heel veel empathie heeft voor haar ex. Ze is niet echt heel liefdevol naar Thijs en hij is toch ook de vader van hun kind. Je hoeft niet meteen alles zo duidelijk te laten zien.”

Zie ook: Oeps! Gelekte foto’s van Katja Schuurman en haar Freek

Bron: Shownieuws, Beeld: Hollandse-Hoogte

 

Laatste nieuws

Zie ook