Teen Mom’s Gary getrouwd

In de populaire MTV serie Teen Mom waren ook Gary Shirley en Amber Portwood te zien. We konden meekijken hoe ze iedere k...

Lees ook

In de populaire MTV serie Teen Mom waren ook Gary Shirley en Amber Portwood te zien. We konden meekijken hoe ze iedere keer weer de ergste ruzies hadden rondom hun dochtertje Leah. Maar nu lijkt het er op dat ze beide het geluk bij iemand anders hebben gevonden.

Verloofd

En in het geval van Gary heeft dat nu zelfs geleid tot een verloving. Volgens The Ashley’s Reality Roundup, is de Teen Mom vader in het geheim getrouwd met zijn vriendin Kristina Anderson in september. Afgelopen mei kreeg het stel samen een dochtertje, die de naam Emilee kreeg. Volgens verschillende bronnen gaven de twee elkaar het ja-woord op 28 september. Het ziet er dus naar uit dat ondanks alle dieptepunten die we hebben gezien van Gary, het nu weer erg goed met hem gaat. Kristina heeft uit een eerder huwelijk nog een dochtertje Karley, dus de twee zullen het flink druk hebben met drie dochters.

Ook ex Amber Portwood heeft haar geluk in de liefde gevonden. Ze is momenteel verloofd met Matt Baier. En zo blijkt maar weer dat er ook goed nieuws kan zijn over de Teen Mom sterren.

Zie ook: De transformatie van Teen Mom ster Amber

Bron: InTouch, Beeld: Hollandse-Hoogte, MTV

 

Laatste nieuws

Zie ook