Negin Mirsalehi lanceert eigen haarlijn

Negin Mirsalehi ken je waarschijnlijk van haar succesvolle Instagram account met de prachtigste fashion foto's. De onlin...

Lees ook

Negin Mirsalehi ken je waarschijnlijk van haar succesvolle Instagram account met de prachtigste fashion foto’s. De online-influencer reist momenteel de hele wereld over voor haar online platform. Maar daar houdt ze het net bij, want ze lanceert nu voor het eerst haar eigen haarlijn.

Gisou

Wie Negin volgt weet dat ze prachtig haar heeft en ze lijkt nooit een bad hair day te hebben. En volgens haar heeft ze dit te danken aan het gebruik van honing. Al zes generaties lang worden er in haar familie bijen gehouden en zelf heeft ze ook een imkerdiploma opzak. Met deze kennis heeft Negin een nieuwe formule ontwikkeld, wat je haar zal verzorgen als nooit te voren.

De nieuwe olie, met de honing van haar vader als belangrijkste ingrediënt, heeft de naam Gisou. Dit betekent gouden lok in het poëtisch Perzisch. Nog een heel leuk detail van deze olie, de verpakking is echt too die for. De olie is te koop via de website en kost €74,- voor 100 ml. 

Zie ook: De nieuwe beauty campagne van H&M

 Bron: Gisou, Beeld: Gisou, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook