Dít betekent ‘Hit Me Baby One More Time’ écht

Waarschijnlijk heb jij zeventien (!!!) jaar geleden ook uit volle borst meegezongen en gedanst met Britney Spears' eerst...

Lees ook

Waarschijnlijk heb jij zeventien (!!!) jaar geleden ook uit volle borst meegezongen en gedanst met Britney Spears‘ eerste hit ‘Baby One More Time‘. Maar wat betekent dé bekende zin: hit me baby, one more time nou echt?! Gaat het nou om fysiek geweld? Nu is er dan eindelijk antwoord.

Onthulling

Het liedje werd geschreven door de Zweedse Max Martin en Rami Yacoub, de brains achter deze wereldhit dus. Maar er was nogal verwarring over wat Britney nou precies bedoelde, want zingt ze nou dat ze nog één keer geslagen wil worden? Don’t think so. Maar nu maakt Max eindelijk duidelijk wat ze nou wel bedoelt en dat had je gegarandeerd niet verwacht. De schrijvers dachten namelijk dat ‘hit’ een nieuw woord was voor ‘bellen’ onder tieners.

Dus eigenlijk zingt Britney: Bel me nog één keer schatje. Althans, dat was de bedoeling van de schrijvers. Het is in ieder geval wel een beetje laat om dit zeventien jaar na het uitbrengen van de single bekend te maken. Maar hey, beter laat dan nooit!

Zie ook: Wat de Macarena echt betekent

Bron: The Huffington Post, Beeld: Britney Spears

Laatste nieuws

Zie ook