10 Geheimen die McDonalds medewerkers nooit vertellen

We weten allemaal dat de hamburgers van McDonalds niet echt vitaminebommen zijn en dat het eindelijk weinig goeds doet v...

Lees ook

We weten allemaal dat de hamburgers van McDonalds niet echt vitaminebommen zijn en dat het eindelijk weinig goeds doet voor je lichaam. Tóch zijn we er stiekem allemaal gek op en blijft het een echte guilty pleasure. En daarom vinden we het altijd weer interessant wat de geheimen zijn achter de meest bekende fastfood keten. En dít zijn ze.

1. De McDrive krijgt altijd voorrang
Als je binnen staat te wachten op je hamburger die nog niet klaar is en een klant wil diezelfde hamburger vanuit de McDrive, helaas, jij bent de verliezer. De McDrive is namelijk prioriteit nummer één.

2. Het personeel mag ’s avonds alle restjes eten
Dus als je een enorme McDonalds fan bent, geen baan hebt én het niet erg vindt om wat kilootjes aan te komen: solliciteer!

3. Er zijn geheime menu’s
Écht waar. Alles daarover lees je hier terug.

4. Het duurt maar 30 seconden om een hamburger klaar te maken van bevroren naar gegrild
Die naam fast food moet natuurlijk wel ergens vandaan komen. Maar wow, dit is echt bizar.

5. Ze eten stiekem frietjes
Heb jij wel eens een werknemer stiekem een frietje zien eten? Waarschijnlijk niet, want ze zijn dus pro’s in iets stiekem eten. Maar we geven ze groot gelijk, want je zal er maar de hele dag (hongerig) boven staan.

6. De lepel van je McFlurry is niet voor niets zo raar
Het ding heeft namelijk een functie! Alles over de McFlurry lepel lees je hier.

7. De keukens zijn brandschoon 
Ook al zie je er vaak weinig van, de keukens zijn hartstikke clean. De werknemers moeten zich namelijk aan strenge regels en protocollen houden, wat ze ook echt dóen. Wel een fris idee dit gelukkig.

8. De Filet-O-Fish wordt altijd vers gemaakt
Deze burgers worden namelijk niet vaak gegeten en kunnen niet lang blijven liggen. Daarom duurt het altijd wat langer voordat je je burger krijgt.

9. Ze ergeren zich dood aan mensen die na het staan in de rij nog steeds niet weten wat ze willen
Je staat in de rij te wachten en je gaat pas bedenken wat je wil als je aan de beurt bent. Één van de grootste irritaties van het personeel en van de mensen achter je in de rij.

10. Ze rotzooien niet met je eten
Ze hebben het echt te druk om rare dingen met je eten te doen, dus je hamburger is vrij van menselijke sappen of andere narigheid (brr).

Zie ook: McDonalds slaat een nieuwe weg in

Bron: BuzzFeed, Beeld:McDonalds

 

Laatste nieuws

Zie ook