Zó heb je meer seks met je partner

Seks met je partner is één van de fijnste dingen die er is en één van de grote voordelen van het hebben van een partner....

Lees ook

Seks met je partner is één van de fijnste dingen die er is en één van de grote voordelen van het hebben van een partner. Zo is seks namelijk vaak binnen handbereik en hoef je niet op de versiertoer om iemand s’ avonds mee naar huis te nemen. Maar toch kan het er na een tijdje insluipen dat de seks niet meer zo vurig is als eerst en het er niet meer zo vaak van komt. En hier is nog een verklaarbare reden voor ook.

Huishoudelijke taken

Samenwonen met je partner is hartstikke fijn en leuk, maar het kan ook nog wel eens lastig zijn. Nu kom je er namelijk achter dat hij overal zijn zooi laat slingeren en nóóit schoonmaakt, terwijl je hier eerder niets vanaf wist. Uit onderzoek van de University of Alberta is nu gebleken dat een slechte verdeling van de huishoudelijke taken er voor zorgt dat jullie minder seks hebben. Het onderzoek toonde aan dat koppels die de huishoudelijke taken goed verdelen, het beide serieus nemen en hier goed over communiceren het meest seks hebben.

Dit klinkt op zich logisch, want na de zoveelste ruzie over wie de afwas gaat doen heb je waarschijnlijk meer zin om hem de deur uit te schoppen dan in seks met hem hebben. Is er de laatste tijd maar weinig magic te vinden in jullie slaapkamer? Verdeel dan goed de huishoudelijke taken en neem BEIDE (ja mannen, dus ook jullie) verantwoordelijkheid. De beloning zal het uiteindelijk waard zijn.

Zie ook: Deze 8 dingen moet iedere vrouw in bed doen

Bron: Bustle, Beeld: Sanoma-Beeldbank

Laatste nieuws

Zie ook