Farrah Abraham voor de tweede keer moeder?

Farrah Abraham heeft niet een al te beste reputatie opgebouwd en al helemaal niet als het aankomt op haar dochter Sophia...

Lees ook

Farrah Abraham heeft niet een al te beste reputatie opgebouwd en al helemaal niet als het aankomt op haar dochter Sophia. Maar hier trekt de reality-ster zich niets van aan, want ze heeft plannen voor gezinsuitbreiding.

Adoptie

Via Instagram laat de Teen Mom weten dat haar 6-jarige dochter Sophia binnenkort een broertje of zusje kan verwachten. Farrah is niet zelf zwanger, maar laat weten graag een kindje te willen adopteren. Zo schrijft ze bij de foto op Instagram: “Laten we waarderen dat adoptie een familie bij elkaar brengt. Er zijn meer dan 145 miljoen weesjes in de wereld. Mijn buren waren ook allemaal geadopteerd, dus ik ben daar echt mee opgegroeid. Dus ik heb gezien hoe veel het voor hen heeft gedaan om een liefdevol huis te hebben. Een familie.”

Dus heeft Farrah besloten zich op te geven als adoptiemoeder en krijgt haar dochtertje er binnenkort een broertje of zusje bij. “Ik hoop dat Sophia en ik een wereld van verschil kunnen maken door een zusje of broertje voor Sophia een warm huis te kunnen geven. Ik ben altijd gepassioneerd geweest over adoptie, omdat het zoveel voor mij, mijn familie, mijn omgeving, mijn kerk en mijn hart betekent. Ik wil alle ouders bedanken die kinderen geadopteerd hebben en een liefdevol gezin hebben gegeven.”

Bron: Life&Style, Beeld:Getty

Laatste nieuws

Zie ook