Farrah Abraham doet schokkende onthulling over jeugd

Wie vaker naar de afleveringen van Teen Mom OG keek, heeft ook gezien dat Farrah Abraham op zijn zachtst gezegd een vers...

Lees ook

Wie vaker naar de afleveringen van Teen Mom OG keek, heeft ook gezien dat Farrah Abraham op zijn zachtst gezegd een verstoorde relatie met haar ouders heeft. Nu doet de reality-ster hier een boekje over open.

Mishandelingen

In een eerder interview met InTouch onthulde Farrah al dat haar beide ouders – Debra Danielson en Michael Abraham – haar als kind mishandeld zouden hebben. Zo zouden ze haar hebben geslagen, ook met riemen, zodra ze stout was en ook mentaal werd ze niet goed behandeld door haar ouders.

Therapie

In een nieuw interview voor Brandi Glanville Unfiltered gaat Farrah hier dieper op in. “Mijn familie en ik gaan nu heel anders met elkaar om. We hebben veel over de mishandelingen gepraat, ook tijdens therapie. Niet iedereen is een goede ouder, maar we leren en groeien. Ik probeer niet bitter of hard tegen mijn familie te zijn, want het maakt hen verdrietig. Het doet hen pijn om terug te denken aan hoe ze waren.”

Celstraf

De mishandelingen blijken heftig te zijn geweest, want beide ouders hebben hier zelfs voor vast gezeten. “In die tijd hadden we helemaal geen relatie met elkaar, vanwege de mishandelingen. Mijn ouders hebben hiervoor allebei een celstraf gekregen…” Farrah wijt haar plastische chirurgische verslaving ook aan de verslaving: “Door de mishandelingen voelde ik me nooit aantrekkelijk genoeg, nu probeer ik zo perfect mogelijk te zijn.”

Verkrachting

In het interview heeft Farrah het ook over verkrachting, waarbij zij in het midden laat wie dit zou hebben gedaan. “Ik ben ook meerdere malen gedrogeerd en verkracht.”

Lees ook: Farrah Abraham voor de tweede keer moeder?

Bron: Perez Hilton, beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook