Het beauty-geheim van Miranda Kerr

Miranda Kerr is bééldschoon en lijkt er niets voor te hoeven doen. Toch is dat niet helemaal waar. Naar aanleiding van h...

Miranda Kerr is bééldschoon en lijkt er niets voor te hoeven doen. Toch is dat niet helemaal waar. Naar aanleiding van haar allernieuwste serviescollectie voor Royal Albert deelt Miranda haar beauty-geheimen.

Spijkers met koppen slaan

Ze is namelijk een van de knapste modellen wereldwijd en leeft in een wereld vol hectiek. Hoe zorg je er voor dat je dan fris, fruitig en ontspannen blijft? Miranda Kerr geeft antwoord: “In aanvulling van mijn afternoon thea ritual, ga ik ook elke middag minstens 10 minuten mediteren. Zo heb ik sinds kort de Spoonk Acupressure Mats ontdekt. Dit zijn een soort van yoga matjes, met meer dan duizend kleine spijkertjes. Door te gaan liggen op de spijkertjes laat je je spanning en stress vrij. Ik neem het overal mee naar toe.”

Japans

Het matje is gemaakt vanuit het oogpunt van acupunctuur en de Japanse Shiatsu massage. Volgens de makers stimuleert het matje specifieke reflexpunten in je lichaam, waardoor geblokkeerde energie vrijkomt. Ga jij het proberen?

Bekijk het matje hieronder.

Lees ook: Het beauty-geheim van Beyoncé

Bron: Daily Mail, beeld: Getty Images, Spoonk

Laatste nieuws