Dít maakt jou sexier, grappiger en rijker

Het nieuwe jaar is in aantocht en dat betekent dat we weer mogen beginnen met de goede voornemens. Hoe zorgen we komend...

Lees ook

Het nieuwe jaar is in aantocht en dat betekent dat we weer mogen beginnen met de goede voornemens. Hoe zorgen we komend jaar nu voor écht geluk, een spaarrekening waar daadwerkelijk iets op staat én meer sexiness? Wij hebben de gouden tip!

Reizen

Het is een veel gezegd motto en wij zijn het er roerend mee eens: “Travelling is the only thing that costs money, but makes you richer.” Reizen is dus dé sleutel naar een rijker, grappiger en sexy’er leven. Waarom? Wij zetten 13 redenen voor je op een rij!

1) In het buitenland is jouw accent opeens super sexy

2) Je gaat er de liefde vinden
Er is iets met reizen en mensen bij elkaar brengen… Gaat toch net wat sneller over de grens…

3) En ook de liefde verliezen
Niets stelt karaktereigenschappen zo bloot als reizen. Heb je twee weken lang een top tijd met elkaar gehad? Pas dan kunnen jullie besluiten om met elkaar te trouwen.

4) Je slaapt zo veel beter
Of het nou koude, harde bankjes op het vliegveld zijn of juist bedden met lakens van Egyptisch katoen. Als de reis lang genoeg is, maakt het allemaal niet uit.

5) Iedereen is vriendelijker
De verdwaalde toerist met een plattegrond in haar handen, we weten allemaal hoe zij zich voelt.

6) Je leert de taal (¿dónde está el baño?)
Zolang Google Translate niet overal direct beschikbaar is, dwingt niets je om sneller de taal te leren dan het vinden van de wc tijdens een spoedmomentje of het aanspreken van die leuke jongen in de bar.

7) Je wordt extraverter
Die passief-agressieve emails gaan jou heus niet verder helpen wanneer je staat te onderhandelen voor dat Perzische tapijt. Time to step up your game!

8) Politieke leeghoofden worden getolereerd
In elk land in de wereld, waar dan ook, is het mogelijk om in gesprek te komen met super intelligente als ook compleet politiek gestoorde mensen.

9) Het maakt je rijker
Niet alleen in ervaring, maar ook in doekoe. Tijdens je reis wordt onderhandelen en zo min mogelijk betalen voor een hotel je way of life. 

10) Het maakt je een onuitstaanbare snob
“Geloof mij nou maar, je weet niet wat echte Parmezaan is totdat je ‘m hebt geproefd in het meest zuidelijke puntje van Modena.”

11) Je beseft hoe goed je het thuis hebt
Wanneer je ver, ver weg van huis bent, besef je pas echt wat voor goede vrienden en familie je thuis hebt. (Pas op voor heimwee!)

12) Het verandert je gedachten over beroemde plekken
De eerste reactie van vier op de vijf bezoekers van het Rode Plein in Moskou luidt: “Op tv lijkt het veel groter.”

13) Je neemt afscheid van je decadente pumps
Tijdens je klim op die vulkaan of pyramide ben jij binnen één minuut overstag: jij verkiest vanaf nu handige wandelschoenen boven sandaaltjes of pumps.

Lees ook: Zo ‘veel’ moet je verdienen om gelukkig te zijn

Bron: CNN, beeld: Pinterest

Laatste nieuws

Zie ook