Boerin Bertie belazert de boel

Boerin Bertie uit Boer zoekt vrouw en haar 'kandidate' Esther zijn gewoon nog samen. De eerder dit jaar aangekondigde li...

Boerin Bertie uit Boer zoekt vrouw en haar ‘kandidate’ Esther zijn gewoon nog samen. De eerder dit jaar aangekondigde liefdesbreuk is volgens Shownieuws in scène gezet.

In scène

Shownieuws citeert boer Geert, die afgelopen seizoen ook meedeed en liefde in de persoon van Hetty vond. “Die zijn altijd samen geweest, maar die hebben dat voor de media gedaan. Gezegd dat ze uit elkaar waren, maar dat was niet zo. Dat wisten we allang.”

In maart zagen televisiekijkers dat de wat stugge Bertie koos voor Esther, de blondine die in de serie haar coming-out had als lesbienne. Na drie maanden was de relatie weer voorbij. Volgens een verklaring zagen ze geen toekomst samen. De twee werden tijdens de Gay Pride weer samen gezien. Bertie deed dat af als niets bijzonders, ze waren volgens haar niet met ruzie uit elkaar gegaan.

Boer Geert weet echter zeker dat de twee nooit uit elkaar zijn geweest. “De paparazzi zitten elke dag achter je aan, daar had zij genoeg van. Daardoor heeft ze gezegd dat het afgelopen was, maar die zijn altijd bij mekaar geweest. Ze zijn gek op elkaar.”

Lees ook: Boer Zoekt Vrouw baby op komst

Beeld: Boer Zoekt Vrouw Bron: BuzzE

Laatste nieuws