Zó vond Anouk haar grote liefde

Anouk leerde haar huidige vriend Dominique Schemmekes op een hele bijzondere manier kennen... Haar zoontje (en voornam...

Lees ook

Anouk leerde haar huidige vriend Dominique Schemmekes op een hele bijzondere manier kennen… Haar zoontje (en voornamelijk zijn Instagram-account) speelde daar namelijk een grote rol in.

Coach

“Mijn zonen spelen basketbal en ik vond het nooit een probleem om naar die wedstrijden te gaan. Ik keek mijn ogen uit. En op een gegeven moment zag ik op de Instagram van mijn zoon een zekere Dominique reageren en ik dacht: wie is dat? ‘Nou’, zegt mijn zoon, ‘dat is mijn coach.’ Ik dacht: ‘Jeetjemina, dat is een stuk. Ik ga nog wel wat vaker kijken!”, vertelt de zangeres aan Het Laatste Nieuws.

Kinderen

Inmiddels wonen de 40-jarige Anouk en 21-jarige Dominique samen. “Van het één kwam dus het ander. Máár… Ik hou wel altijd rekening met mijn kinderen. Als ik zou voelen ‘het is niet goed voor mijn kinderen’, dan had ik dit nooit gedaan. En ik had ook niet gelijk iets van ’trek maar bij me in’, maar het waren net de kinderen die na een tijd zeiden: ‘Komaan! Doen!’ Het is ook een superlieve gast, hij is zo goed met de kinderen, dat is onvoorstelbaar, dat is mazzel.”

Anouk heeft vijf kinderen. Met Remon Stotijn kreeg zij zonen Benjahmin Kingsley (13) Elijah Jeremiah (11) en dochter Phoenix Ray (10). Rapper Unorthodox is de vader van zoon Jesiah Dox (5) en zoontje Sion Jethro (1,5) kreeg ze met basketballer Seraino Dalgliesh.

Lees ook: Marco Borsato doet boekje open over Anouk

Bron: Het Laatste Nieuws, Beeld: 

Laatste nieuws

Zie ook