‘Mary-Kate Olsen in het geheim getrouwd’

Naar verluidt is Mary-Kate Olsen in het geheim in het huwelijksbootje gestapt met Olivier Sarkozy, althans dat denkt US...

Lees ook

Naar verluidt is Mary-Kate Olsen in het geheim in het huwelijksbootje gestapt met Olivier Sarkozy, althans dat denkt US Weekly te weten.

Bescheiden

De Olsen Twins zijn notoir privé over hun niet-professionele leven. Toen Mary-Kate in maart werd gespot met een grote diamanten ring om die vinger, peinsde zij en liefje Olivier er niet over om hun verloving te bevestigen en/of te ontkennen.

Het ex-kindsterretje en ontwerpster zou afgelopen vrijdag in het geniep getrouwd zijn met zakenman en ‘broer van’ Olivier Sarkozy. Volgens de New York Post was het een bescheiden ceremonie in New York met slechts vijftig gasten. Onder de gasten waren de ouders van de bruid en bruidegom. De gasten werden op het hart gedrukt hun telefoons tijdens de grote dag in te leveren, maar ze hoefden zich niet te vervelen, want in de zaal stonden grote kommen vol sigaretten waarmee de gasten de tijd wel doorkwamen…

De 29-jarige modeontwerpster, die als kind samen met haar tweelingzus Ashley wereldberoemd werd als Michelle in de sitcom Full House, en de 46-jarige halfbroer van de Franse oud-president Nicolas Sarkozy hebben sinds 2012 een relatie. Ze verloofden zich in 2014 en wonen samen in New York.

Lees ook: De Olsen Twins: Toen en Nu

Bron: Telegraaf, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook