Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Snooki viert trouwdag

Snooki en haar man Jionni LaValle vierden gisteren hun trouwdag. De twee gaven elkaar een jaar geleden hun jawoord. De realityster denkt terug aan haar trouwdag door een kiekje op haar Instagram te plaatsen. “Fijne trouwdag voor deze geweldige man die ik mijn echtgenoot mag noemen”, schreef Snooki bij een trouwfoto van de twee. “Vorig jaar maakten we ons om deze tijd klaar om ons jawoord te geven. Een jaar later kan ik nog steeds zeggen dat ik dolgelukkig met je ben.”

“Je bent mijn beste vriend en mijn zielsverwant. Ondanks het feit dat ik de helft van de tijd met je wil vechten omdat je op mijn zenuwen werkt (en dat zal andersom ook wel zo zijn). Toch wil ik niet ruzie maken met een andere man, dat wil ik alleen met jou. Ik hou van je en laten we dit over vijftig jaar nog steeds tegen elkaar zeggen.”

Sofia en Joe weer thuis na huwelijksreis

Sofia Vergara en Joe Manganiello zijn weer thuis in Los Angeles na hun huwelijksreis op de Turks- en Caicoseilanden. “Ze hebben het fantastisch gehad”, vertelt een insider aan Us Weekly. De bruid deelde maandag op Instagram een aantal foto’s van de romantische strandvakantie. Op één van de kiekjes zijn haar benen te zien op een wit strand. De tweede foto is een selfie waarop zij en Joe op hun buik liggen te zonnebaden. “We zullen deze plek nooit vergeten”, schreef Sofia erbij. Sofia en Joe trouwden op 22 november. De Colombiaanse actrice is net op tijd terug in Los Angeles voor de opnames van een nieuw seizoen van de comedyserie Modern Family.

We will never forget this place??????#parrotcaybycomo @realrobertearl

Een foto die is geplaatst door Sofia Vergara (@sofiavergara) op

Arie Boomsma in race voor Loden Leeuw

Arie Boomsma maakt dit jaar kans op de Loden Leeuw voor meest irritante BN’er in een reclame. Ook Frank Lammers, Erik van der Hoff,  Adelheid Roosen,Wilfred Genee en Johan Boskamp zijn in de race voor de prijs. De genomineerden voor de Loden Leeuw 2015 werden maandag bekendgemaakt in Radar.

Het consumentenprogramma van AVROTROS deelt niet alleen prijzen uit aan de meest irritante BN’er in een reclame. Ook wordt elk jaar de meest irritante reclame gekozen. Dit keer maken de spotjes van TUI, Specsavers, Simpel, Stella E-bike en Lactacyd kans op die twijfelachtige eer.

Radar reikt de Loden Leeuw sinds 2008 uit. Bekende Nederlander die eerder werden uitgeroepen tot meest irritante zijn onder anderen Patricia Paay, Frans Bauer en Henny Huisman.

Beeld: Hollandse-Hoogte, Instagram Bron: BuzzE

Laatste nieuws

Zie ook