Lachen! Barbie blundert bij Brace

Barbie aka Samantha van der Plas deelt de leukste verhalen over haar leven op Facebook, zo ook gênante momenten. Vandaag...

Lees ook

Barbie aka Samantha van der Plas deelt de leukste verhalen over haar leven op Facebook, zo ook gênante momenten. Vandaag krijgen we het verhaal van haar blunder bij Brace te horen. Lachen!

Moppie moppie

Zanger Brace is sinds jaren weer op televisie te bewonderen, nu hij meedoet aan The Voice Of Holland. Je kent hem vast nog wel van zijn bekende single Moppie of Drijfzand. Voor een zakelijke afspraak vorig jaar kwamen er een man en een vrouw bij Samantha thuis. Die man leek verdacht veel op Brace. Zo vertelt ze: “Blijf een leuk verhaal. Ik zag The Voice van de week met Brace en moest weer denke aan 2014. Toen schreef ik al dat ik een business afspraak had thuis met een vrouw en daar was een man bij. Aan het einde staan we buiten op straat, want ze ginge weg. Zeg ik tegen die gast: weet jij nou op wie jij lijkt, op Brace van Moppie Moppie. Zeg hij: ik ben Brace. Je kon me zo aan het zuurstof legge.”

Wij kwamen niet meer bij! Het was in ieder geval een onvergetelijke ontmoeting.

Zie ook: Dochtertje Barbie krijgt enorme make-over

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook