OMG: De grootste hair fail ooit!

We hebben veel bad hair days voorbij zien komen (lees: bouwschuim in je haar smeren in plaats van haar schuim), maar déz...

Lees ook

We hebben veel bad hair days voorbij zien komen (lees: bouwschuim in je haar smeren in plaats van haar schuim), maar déze spant toch echt de kroon.

Bag hair day

Rebecca Richardson uit Groot-Brittannië vond dat het tijd was voor een nieuws kleurtje in haar haar. Ze koos voor blonde lokken en tijdens haar D.I.Y. verfbeurt gebruikte ze een draagtas van de supermarkt ASDA, om die tijdens het verfproces op haar hoofd te zetten. Dat laatste had ze beter niet kunnen doen. Het zakje, om je haar te bedekken, dat normaal bij de haarverf zit, is meestal transparant. Op dit zakje prijkte echter, in knalgroene(!) letters, de naam van een Britse supermarkt. Helaas voor Rebecca, gaf het ASDA logo dan ook nog eens af… op haar haar! Gelukkig kon ze er zelf wel om lachen (vast als een boer met kiespijn) en postte ze foto’s van haar enorme blunder op SnapChat en Facebook. Bekijk de foto’s hieronder:

Ben je trouwens benieuwd hoe je een bad hair day te lijf gaat. HIER 5 tips!

 

Beeld: Social media

Laatste nieuws

Zie ook