Geordie’s Vicky zoals je haar nog nooit hebt gezien

Dacht je dat je alles al gezien had van Geordie Shore's Vicky Pattison? Ik dacht het niet. Terwijl we haar ondertussen a...

Dacht je dat je alles al gezien had van Geordie Shore’s Vicky Pattison? Ik dacht het niet. Terwijl we haar ondertussen al bijna kunnen dromen in bikini, laat ze zich nu voor het eerst zien als ehm… eekhoorn.

Eekhoorn

Momenteel is de reality-ster te zien in het Britse programma: I’m A Celeb Get Me Out Of Here. Een groepje celebs wordt in de jungle gedropt en moet hier de meeste vieze opdrachten doen en dat wordt dan uitgezonden. Vicky is al aardig ver gekomen in het programma en om een plekje in de finale te bemachtigen haalt ze alles uit de kast. Letterlijk alles.

Zo was ze in de laatste aflevering te zien als eekhoorn. Gehuld in een enorm pak moest ze tijdens het spel zo snel mogelijk noten verzamelen om geld te verdienen. Ja, je leest het goed. Met dit geld kunnen de sterren eten kopen om te overleven, dus het was uit pure noodzaak dat Vicky deze opdracht deed. Het is in ieder geval wel een hilárisch gezicht.

Zie ook: Vicky Pattison onder vuur wegens gebruik photoshop

Bron: MTV, Beeld: I’m A Celeb Get Me Out Of Here, Getty

Laatste nieuws