doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Charlotte-Sophie Heitinga lanceert sieradencollectie

Charlotte-Sophie Heitinga en haar man, voetballer Johnny, zijn met hun gezin terug in Nederland. Temidden van alle verbo...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Charlotte-Sophie Heitinga lanceert sieradencollectie

Charlotte-Sophie Heitinga en haar man, voetballer Johnny, zijn met hun gezin terug in Nederland. Temidden van alle verbouwingshectiek brengt Charlotte-Sophie nu, met hartsvriendin Aimee van Ommen, een nieuwe sieradenlijn op de markt: 28AND31.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Gouden sieraden en accessoires die speciaal zijn gemaakt naar aanleiding van een eerste date, een onvergetelijke dag of een onuitwisbare herinnering. Charlotte-Sophie: "Na acht jaar in het buitenland te hebben gewoond, met de focus op mijn gezin, wilde ik wat meer van mezelf laten zien. Mijn dromen achterna, dingen doen die mij gelukkig maken."

 

Ambitie & creativiteit

Ze liet zich daarbij inspireren door Marloes Engel van Minitials sieraden. “Het is mooi om te zien hoe vrouwen elkaar onderling supporten. Marloes zei: 'Ga iets moois doen met je ambitie en creativiteit.' Dat heb ik gedaan, samen met Aimee. Een jaar geleden zijn we gestart, echt vanaf nul. En nu staat er een collectie waarop we allebei super trots zijn."

De sieradenlijn werd vorige week gelanceerd in het bijzijn van onder meer Renate Verbaan, die een ketting van 28AND31 droeg met haar geboortejaar '79. "Ik ben heel gecharmeerd van sieraden die persoonlijk zijn en daardoor uniek. Achter alles wat ik draag, zit een betekenis, emotie of gevoel. Ik denk dat dat ook de kracht is van deze mooie sieradencollectie."