Topmodel laat haar ‘echte’ lichaam zien

Iskra Lawrence heeft een heel duidelijk doel voor ogen. Ze wil dat vrouwen blij zijn met hun lichaam, ongeacht hun gewic...

Iskra Lawrence heeft een heel duidelijk doel voor ogen. Ze wil dat vrouwen blij zijn met hun lichaam, ongeacht hun gewicht. Toen ze 13-jaar oud was en nog maatje 32 had, werd ze gescout door Elle Girl. Toch besloot ze op haar 18e om het roer flink om te gooien en geen strenge diëten meer te volgen. Via Instagram deelt het 25-jarige model nu een pikante foto van haar billen, maar de reden erachter is echt geweldig!

Belfie met boodschap

“Ja dit is een duidelijke billenfoto, maar zie je ook waarom?”, vraagt Iskra aan haar volgers. “Omdat ik mijn striae, cellulitis en mijn vetjes niet heb weggephotoshopt! Ik hou van mijn lichaam. Jij beslist wat mooi is” Op het kiekje poseert het model lachend voor de camera en is haar achterwerk héél duidelijk in beeld.

Binnen no time ging het kiekje viral en ook haar volgers steunen haar. “Ik ben altijd doodsbang dat mensen mijn cellulitis zien, mensen zoals jij geven mij weer zelfvertrouwen”, schrijft een van haar fans.

Wat vind jij van haar actie? Bekijk de foto hieronder:

Lees ook: Topmodellen uit de kleren voor de Love Advent


Bron: HLN, Beeld: Instagram, Istock

Laatste nieuws