Onderzoek: Dit is het meest ideale lichaam

Het ‘perfecte’ lichaam is voor iedereen anders. De één zweert dat het perfecte lichaam een Victoria's Secret body is, te...

Lees ook

Het ‘perfecte’ lichaam is voor iedereen anders. De één zweert dat het perfecte lichaam een Victoria’s Secret body is, terwijl de ander juist van curvy houdt. Onderzoek wijst uit dat er één lichaam het meest ideale vrouwelijk lichaam ter wereld is!

Onderzoek

De universiteit van Texas deed onderzoek naar verschillende vrouwen. Ze bestudeerden verschillende lichaamskenmerken en lichaamsverhoudingen die mannen wereldwijd het aantrekkelijkst vinden. De uitkomsten liepen uiteen, maar op een aantal punten waren er echter wel overeenkomsten. De onderzoekers kwamen tot de ontdekking dat er één bekende vrouw aan het totaalplaatje voldeed.

Geen modellenlichaam

En néé het is geen Victoria’s Secret Angel, dus sorry Doutzen Kroes, Adriana Lima en Candice Swanepoel, ook Megan Fox en zelfs Jennifer Lopez voldeden niet aan de eisen. Model en actrice Kelly Brook heeft hét perfecte lichaam. Met haar curvy lichaam voldoet niet aan de high fashion schoonheidscriteria, maar dat neemt niet weg dat ze er niet trots op is. “Vrouwen waren in de jaren ’50 zoveel sexier dan de meeste modellen nu”, vertelt ze. “Mijn droom is op hen te lijken. Ik heb mij altijd voorgehouden dat mijn moeder mij dit gezicht, dit lichaam gegeven heeft en daar ben ik haar dankbaar voor. Ik zou daar voor geen goud iets aan willen veranderen.”

Lees ook: Bizar: het lichaam van deze vrouwelijke bodybuilder

 

#TBT

Een foto die is geplaatst door Kelly Brook (@iamkb) op

#TBT

Een foto die is geplaatst door Kelly Brook (@iamkb) op

#TBT

Een foto die is geplaatst door Kelly Brook (@iamkb) op

Beeld: Getty, Instagram Bron: Ballinnn

Laatste nieuws

Zie ook