Zó heb je nooit meer lipstick op je tanden

Rond de kerst vliegen de feestcollecties je om de oren en dat is geheel terecht. Want het is nu de perfecte tijd om uit...

Rond de kerst vliegen de feestcollecties je om de oren en dat is geheel terecht. Want het is nu de perfecte tijd om uit te pakken met kleding én make-up. En wat hier niet aan kan ontbreken, is natuurlijk een mooie lipstick.

Truc

Het grote nadeel van een lipstick, is dat het binnen een mum van tijd op je tanden zit. En als er iets niet charmant is, is dat het wel natuurlijk. Maar gelukkig is er een handig trucje om dit voortaan te voorkomen. Stift je lippen zoals je dit normaal ook doet en verdeel de lipstick gelijkmatig over je lippen. Stop dan je wijsvinger tot je eerste kootje in je mond terwijl je je lippen tuit. Waarschijnlijk heb je nu lipstick op je vinger, die anders op je tanden terecht was gekomen.

Voortaan kun jij dus weer gerust je tanden bloot lachen zonder lipstick-sporen. Omdat een mooie lipstick toch echt wel een musthave is voor de kerst, hebben wij de mooiste voor je op een rijtje gezet. Klik en shop!

Zie ook: Met deze visagisten-tip blijft je make-up 24/7 perfect zitten

Revlon Red – €11,75

Rimmel 36 – €5,66

Bourjois, Pretty in nude – €8,22

Lord & Berry, Cupid – €19,12

Models Own – €5,13

 

 

 

 

 

Bron: Seventeen, Beeld: Asos, Sanoma-Beeldbank

Laatste nieuws