Schokkend nieuws over je panty

Waarschijnlijk heb jij ook een haat-liefde relatie met je panty's. Ze gaan snel kapot en zijn vaak niet praktisch maar z...

Lees ook

Waarschijnlijk heb jij ook een haat-liefde relatie met je panty’s. Ze gaan snel kapot en zijn vaak niet praktisch maar ze staan wél mooi. Maar het blijkt dat ze ook nog eens gevaarlijk kunnen zijn, tenminste als je ze niet na het iedere keer dragen wast.

Hygiëne

Als je je panty’s meerdere keren draagt voordat je ze in de wasmachine gooit, dan zitten ze waarschijnlijk bomvol met bacteriën. Volgens dokter Radhika Rible komt het door het materiaal van de panty dat ze zo snel vies worden. “Het is een verzameling van zweet, vocht en huidschilfers. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor bijvoorbeeld je vagina. Een vaginale schimmelinfectie heb je zo opgelopen. Draag daarom altijd ondergoed van katoen onder je panty.” Om infecties te voorkomen kun je het beste je panty’s met de hand wassen én aan de lucht laten drogen.

Was ook je panty’s meteen als je wondjes op je benen hebt, want anders zouden die wondjes wel eens lelijk kunnen gaan ontsteken..

Zie ook: Zo voorkom je ladders in je panty

Bron: DailyMail, Beeld: Sanoma-Beeldbank

Laatste nieuws

Zie ook