Grazia’s Weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van fe...

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 12 december en zondag 13 december.

SOAP TREATMENT STORE in Eindhoven

Er is gisteren een SOAP TREATMENT STORE geopend in het centrum van Eindhoven. Dit is de zesde vestiging in Nederland. En net als de andere stores is het een waar beautyparadijs en een nieuwe hotspot voor facials, pedicures, manicures, waxing, brows, botox & fillers. 

Waar: Nieuwe Emmasingel 15, Eindhoven
Wanneer: Nu open

Fab. x Manon Meijers 

Na het succes van de HEMA x Fab. collectie heeft het accessoire merk een nieuwe samenwerking. Namelijk met stylist Manon Meijers. En geloof ons, de collectie is net zo leuk als de vorige samenwerking! Die schoenen!

Waar: Te koop in de webshop en winkel van Fab.
Wanneer: Nu online & vanaf 16 december in de winkel

Portrait omgetoverd tot cadeautjesmarkt

Het is weer tijd om je kerstcadeautjes in huis te halen en waar kun je dit beter doen dan bij een cadeautjesmarkt? Die vind je dit weekend in het Haarlemse Portrait. Er zijn 10 kramen gevuld met de mooiste spullen door de leukste bedrijfjes en mensen. Food, interieur, mode, muziek, maar vooral gezelligheid!

Waar: Portrait, Raamvest 29a, 2011ZJ, Haarlem
Wanneer: Zaterdag 12 en zondag 13 december

Sissy-Boy Kerstmarkt

De kerstdagen zijn weer in aantocht en ook dit jaar organiseert Sissy-Boy de inmiddels favoriete Kerstmarkt van velen. Naast de zorgvuldig geselecteerde marktkraampjes legt Sissy-Boy dit jaar nog meer de nadruk op de ultieme kerstbeleving met een gigantische kersttent op het Amstelveld. Hier vind je een meterslange kersttafel gedekt met winterse Sissy-Boy items en mooie spulletjes van de 40 standhouders, waar je ook nog eens heerlijk aan kunt eten en drinken. Enne, de toegang is helemaal gratis.
Waar: Zaterdag 12 december 2015 van 10:00 tot 17:00 uur
Wanneer: Amstelveld, Nel & Duif

Laatste nieuws

Zie ook