Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

‘Dood broer Kristin Cavallari geen zelfmoord’

Het lijkt er sterk op dat de broer van Kristin Cavallari (28) niet zelf een einde aan zijn leven heeft gemaakt. Waarschijnlijk stierf hij vanwege onderkoeling. Dat meldt TMZ op basis van politiebronnen. Michael Cavallari’s lichaam werd donderdag door de politie gevonden in rotsachtig gebied in de Amerikaanse staat Utah, enkele dagen nadat hij als vermist werd opgegeven. Er werd naar hem gezocht sinds 27 november, toen zijn auto verlaten langs de kant van de snelweg werd aangetroffen. Vermoedelijk was hij van de weg geraakt.

Bronnen bij de politie melden aan TMZ dat er geen aanwijzingen zijn van ernstig letsel. Ook werd er geen zelfmoordbriefje gevonden en is er volgens de politie geen bewijs dat er drugs of alcohol in het spel was, hoewel er nog geen uitslag is van het toxicologische onderzoek. Hij zou door onderkoeling zijn bezweken, het kan ’s nachts erg koud zijn in het gebied. De officiële doodsoorzaak moet nog worden vastgesteld.

‘Nicki Minaj gaat wel degelijk trouwen’

Nicki Minaj hield in de rechtbank haar mond dicht over een aanstaande trouwerij met Meek Mill, al zei zijn advocaat wel dat Meek haar als echtgenote wil. Wel erkende ze dat ze een serieuze relatie hebben. Bronnen van TMZ zeggen dat Nicki ervan overtuigd is dat ze binnenkort met hem voor het altaar staat. De rapper is in haar eigen vriendenkring erg open over haar huwelijkswens. Haar vrienden zeggen TMZ dat ze smoorverliefd is en van hem houdt.

Donderdag verscheen Nicki in de rechtbank om hem bij te staan in een rechtszaak tegen hem. Hij moest zich tegenover de rechter verantwoorden waarom hij afgelopen maand in zijn proeftijd zonder toestemming Philadelphia had verlaten om de uitreiking van de American Music Awards bij te wonen.

Hoewel Nicki in het getuigenbankje het woord huwelijk niet in de mond nam, vertellen vrienden dat ze hem wel degelijk haar jawoord geeft. Toch is Nicki nog niet verloofd. De glimmende ring waarmee ze deze week op Instagram pronkte, bleek een verjaardagscadeau. De rechtszaak tegen Meek Mill gaat over een week verder.

De nieuwe tatoeage van Justin Bieber

Justin Bieber heeft al aardig wat tatoeages, maar toch had hij nog een plekje over voor wat nieuwe inkt. In de nek van de zanger vinden we nu twee vleugels. Justin postte twee kiekjes van zijn nieuwe tattoo op Instagram. Alleen de échte Beliebers zagen de tatoeages aangezien deze boven de kraag van zijn overhemd te zien waren.

Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook