Vrouw overwint anorexia door dit berichtje

Anderhalf jaar geleden woog Anna Wyatt nog maar 38 kilo. De behandelingen die ze kreeg leken geen effect te hebben en de...

Lees ook

Anderhalf jaar geleden woog Anna Wyatt nog maar 38 kilo. De behandelingen die ze kreeg leken geen effect te hebben en de Britse vrouw zwakte steeds verder af door de effecten van anorexia. Toch wist ze de strijd tegen de eetstoornis te winnen… Dat allemaal door een heel simpel berichtje dat ze van een vreemde ontving in de supermarkt.

Berichtje

De 20-jarige vrouw kreeg een briefje toegestopt in de supermarkt, waarop enkel de weblink van een blog stond. Thuis besloot Anna de link te bekijken en binnen no time belandde ze op de website van Ella Crouch, een vrouw die zelf anorexia heeft overwonnen. En die link zorgde voor een flinke verandering in Anna’s leven.

Hulp

“Ik bekeek Ella’s blog en dacht meteen: dit is hoe het moet”, vertelt ze aan The Mirror. Anna besloot direct aan de slag te gaan en was regelmatig in de sportschool te vinden met haar personal trainer. Ook op het gebied van voeding ging ze flink vooruit en ze is al bijna 15 kilo aangekomen. “Als ze me dat briefje niet in mijn hand had gedrukt, was ik waarschijnlijk al snel opgenomen in het ziekenhuis.”

“Het is heel bijzonder dat iemand dat doet voor een totale vreemde, om op die manier hulp te bieden. Ik heb heel veel aan haar te danken”, vertelt de 20-jarige vrouw aan het blad.

Bekijk de foto’s van Anna hier!

Lees ook: Schokkende foto’s: ex-anorexia patiënt laat vooruitgang zien

Bron: Mirror, Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook