Androgyn model transformeert zichzelf in Victoria’s Secret-Angel

Rain Dove zou zo een Victoria's Secret model kunnen zijn! Het androgyne model heeft het lichaam en de perfecte maten, ma...

Lees ook

Rain Dove zou zo een Victoria’s Secret model kunnen zijn! Het androgyne model heeft het lichaam en de perfecte maten, maar door haar mannelijke gezicht en korte kapsel past ze jammer genoeg niet binnen het plaatje… Haar reactie daarop is echt geweldig!

Victoria’s Secret-proof

Ze liet zichzelf fotograferen en plakte door middel van fotoshop verschillende gezichten van de Angels op haar lichaam. En één ding is zeker: met de kiekjes weet ze zeker te bewijzen dat haar afgetrainde lichaam Victoria’s Secret-proof is! Maar dat is niet het enige wat Rain duidelijk wil maken.

Statement

“Tijdens mijn carrière heb ik uit eerste hand ervaren wat mensen als mooi beschouwen. Ik ben het niet. De meeste mensen zijn het niet. De visie hierop is heel beperkt, en daar moet verandering in komen. Er wordt mij vaak gezegd dat ik een goed model zou zijn voor bepaalde lichaamsdelen. Designers en adverteerders vinden mijn borsten leuk, mijn lange benen en mijn lange nek. Maar ze maken lettterlijk walgende geluiden over mijn karakteristieke gezicht.

“De manier waarop we over schoonheid denken, moet veranderen”, laat het 26-jarige model weten. Het model wil met haar actie een verandering teweeg brengen in de modewereld en aantonen dat sexy ook anders kan zijn. “En dat begint bij ieder van ons, individueel. We mogen ons niet verstoppen, maar moeten rechtstaan om te durven zeggen: ‘ik besta’. Dat alleen al is mooi.”

Bekijk de foto’s hieronder. Wat vind jij van haar actie?

Lees ook: Déze budget blush gebruiken alle Victoria’s Secret modellen

Bron: Huffington Post, Beeld: Getty, Instagram, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook