De look-alike van Taylor Swift

Whoa! Ben jij dat Taylor? De 25-jarige zangeres stond afgelopen vrijdag na afloop van een optreden in Melbourne oog in o...

Lees ook

Whoa! Ben jij dat Taylor? De 25-jarige zangeres stond afgelopen vrijdag na afloop van een optreden in Melbourne oog in oog met haar look-alike. Zie jij wie van de twee de echte Taylor Swift is?

Look-alike

Olivia (Liv) Sturgiss is groot fan van Taylor Swift en bezocht samen met haar vriendin Kristy de 1989 tour van de zangeres. Het 19-jarige meisje lijkt zo erg op de wereldberoemde zangeres dat ze Taylor na het optreden mocht ontmoeten.

Olivia

“Ik heb met opzet hetzelfde kapsel als Taylor, maar voor de rest is het puur toeval. We hebben eigenlijk een beetje dezelfde smaak. Ik kleed me niet met opzet hetzelfde. Ik denk dat het aan de gezichtskenmerken ligt. Ik heb kleine ogen en grotere lippen net als zij. Zelfs als ik geen make-up op heb, krijg ik te horen dat ik op haar lijk”, vertelt Olivia in een interview met de Australische Daily Mail.

De overeenkomsten zijn zelfs zo groot dat fans van Taylor met Olivia op de foto wilden tijdens het concert. Kun jij de twee uit elkaar houden? Bekijk de kiekjes hieronder:

Lees ook: Taylor Swift doet schokkende onthulling

Is it a bird? Is it a cat-lover? #noitsliv #catmosphere #sydney #cats

Een foto die is geplaatst door Liv (@olivia_oblivious) op

#noitsliv #taylorswift #1989toursydney #1989 #taylorlookalike #taylorswiftlookalike #trolling #bae @taylorswift @taylornation

Een foto die is geplaatst door Kristy Lee (@_kristy_lee_) op

Bron: Daily Mail, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook