De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan hale...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de dagelijkse Kardashian Kompilatie!

Kim en Kanye hebben al maanden geen seks

Kim Kardashian en haar man Kanye West zijn al maandenlang niet intiem geweest. Dat meldt Radar Online. De 35-jarige realityster zat niet lekker in haar vel tijdens haar zwangerschap van zoontje Saint.

”Het is compleet het tegenovergestelde ten opzichte van haar eerste zwangerschap. Kim was toen niet te stoppen”, onthult een insider. ”Dit keer is het een grote baby. Ze voelde zich erg oncomfortabel en niet op haar gemak met haar lichaam.”

Kim voelde zich tegen het einde van haar zwangerschap niet zelfverzekerd genoeg om uit de kleren te gaan in het bijzijn van haar man. ”De gedachte haar lichaam te laten zien aan Kanye was zo stressvol dat ze in aanloop naar de geboorte geen seks meer wilde hebben.” Kanye zou niet tegen zijn vrouw zijn ingegaan, maar ondertussen wel erg gefrustreerd raken.

En het lijkt erop dat de rapper nog even geduld moet hebben. ”Zelfs hij weet dat een vrouw na een geboorte voorlopig nog niet klaar is voor seks.”

‘Kourtney en Justin meer dan vrienden’

Het lijkt erop dat Kourtney Kardashian en Justin Bieber meer dan vrienden zijn. Volgens Gossip Cop zouden de twee zo nu en dan samen een nachtje doorbrengen. De 36-jarige realityster en de 21-jarige zanger hebben en willen absoluut geen relatie. ”Ze hebben gewoon plezier”, aldus een insider.

Kourtney en Justin werden in de nacht van vrijdag op zaterdag in een nachtclub in Los Angeles gespot. De realityster bracht vervolgens een bezoekje aan het hotel waar de zanger verbleef, waar ze pas om vier uur ’s nachts weer vertrok. En dat was niet de eerste keer. In oktober zouden de twee het ook al erg gezellig hebben gehad.

Bekijk de beelden hier!

Bron: ANP, Daily Mail,  Beeld: Instgram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook