Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Eva Longoria is verloofd
Wedding bells! Tijdens haar vakantie in Dubai is actrice Eva Longoria ten huwelijk gevraagd door haar lief Jose Antonio Baston. Zonder enige twijfel zei de brunette ‘ja’ toen Jose Antonio haar vroeg of ze zijn vrouw wil worden.

Eva postte een romantische foto op Instagram met als bijschrift:”Ummm, dit is zojuist gebeurd. #Verloofd #Dubai #Geluk”. De ex-Desperate Housewife showt op de foto vol trots de ring die de 47-jarige tv-baas haar heeft gegeven.
Eva heeft al twee mislukte huwelijken achter de rug. Ze was vier jaar getrouwd met basketballer Tony Parker toen dat huwelijk in 2011 strandde. Met Christopher Tyler was ze van 2002 tot 2004 getrouwd.

Ummmm so this happened….#Engaged #Dubai #Happiness

Een foto die is geplaatst door Eva Longoria (@evalongoria) opMiley Cyrus opnieuw in opspraak Miley Cyrus, die regelmatig voor opschudding zorgt met haar pikante niemendalletje, houdt de gemoederen opnieuw bezig. De 23-jarige ster heeft haar nieuwste videoclip BB Talk uitgebracht en die is nog al ehhh… opvallend? Miley laat zich in de clip van een heel andere kant zien. Zo hult de blondine zich in verschillende babypakjes en baddert ze lekker met een grote badeend. Miley is trots op haar nieuwste videoclip en maakt volop promotie op sociale media. Veel fans zijn echter niet gecharmeerd van de opvallende video. Er zijn meer negatieve reacties dan positieve. “Het spijt me, maar wat is dit in godsnaam?!”, zo reageert een van de fans. Een ander: “Ze spoort echt niet.” En: “Weet je wat. Je maakt goede muziek maar je videoclips zijn slecht”

#bbtalk video is out on Vevo now!!! miley.lk/bbtalkvid Een video die is geplaatst door Miley Cyrus (@mileycyrus) op

Prequel Hunger Games? Niet voor Jennifer Lawrence
Vorige week werd bekend dat er serieus over wordt nagedacht de Hunger Games-filmserie uit te breiden met een prequel, maar Jennifer Lawrence is niet geïnteresseerd.

Dat laat ze weten aan Variety. “Ik zal er niet bij betrokken zijn”, vertelt de actrice die momenteel nog in de bioscopen te zien is in de film The Hunger Games: Mockingjay – Part 2. “Ik denk dat het te vroeg is. Wat mij betreft moeten ze eerst de boel af laten koelen.”

Het was de bedoeling dat het tweede deel van Mockingjay de afsluiter zou zijn, maar het succes ruikt naar meer en daarom liet filmstudio Lionsgate pas weten dat er gekeken wordt naar nieuwe invalshoeken om door te gaan met de filmserie. De studio meldde dat de serie net als Harry Potter het potentieel heeft om ‘maar door en door’ te kunnen gaan.

Bron: ANP, Telegraaf, RTL, Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook