Beyoncé heeft nieuws!

Het is alweer een tijdje geleden dat we Beyoncé konden bewonderen op het witte doek, maar daar komt nu verandering in. V...

Lees ook

Het is alweer een tijdje geleden dat we Beyoncé konden bewonderen op het witte doek, maar daar komt nu verandering in. Volgens The New York Post is ze binnenkort namelijk weer te zien in een film. Yay!

A Star Is Born

De film A Star Is Born uit 1976 wordt opnieuw gemaakt en de zangeres krijgt volgens The New York Post een leuke rol in de muziekfilm. Niemand minder dan Bradley Cooper gaat de film regisseren, wat de eerste keer is voor de acteur. Bradley liet weten aan E! News nog niet met de zangeres gesproken te hebben over de rol. “Maar dat gezegd hebbende: ik zou natuurlijk wel heel erg vereerd zijn om met haar samen te werken.”

Toch laat een bron aan The New York Post weten dat Beyoncé al zeker is van haar rol. “De casting is nog niet eens rond, maar toch is deze rol al toegewezen aan de zangeres. Dat is één ding wat zeker is.” De 34-jarige zangeres zou al een tijdje acteerlessen krijgen om weer toe te treden in de filmwereld. En dat lijkt dus zijn vruchten af te werpen met dit heugelijke nieuws. We’ll keep you posted!

Zie ook: De huwelijksproblemen van Beyoncé en Jay Z

Bron: InTouch, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook