In deze situaties moet je NOOIT een string dragen

De één draagt alleen maar boxers, terwijl de ander toch zweert bij de string. Die laatste wordt dan ook door veel vrouwe...

Lees ook

De één draagt alleen maar boxers, terwijl de ander toch zweert bij de string. Die laatste wordt dan ook door veel vrouwen gedragen in Nederland, want het is sexy én bijna onzichtbaar. Maar in sommige situaties is de string tóch niet zo’n goed idee.

Lage broeken
Heel sexy hoor die heupbroeken, maar echt handig is het niet. Voor je het weet piept je string namelijk boven je broek uit. En dat is natuurlijk niet echt classy.. 

Doorschijnende kleding
Check altijd, wij herhalen: ALTIJD, of je kleding doorschijnt. Niets is namelijk zo gênant als over straat lopen terwijl iedereen kan meegenieten van jouw string.

Als je je sportkleren draagt
Zo’n sportbroek zit enorm strak en helemaal als je deze lang draagt is het niet erg goed voor je vagina. Al dat zweet in zo’n strakke broek doet niet veel goeds en helemaal als je een string draagt is de kans op infecties erg groot.

Als je een kort jurkje/broekje/rokje draagt 
Als je ergens op gaat zitten, zit je vaak niet op je kledingstuk maar gewoon met je blote billen op het voorwerp. En al die bacteriën hebben een vrije kans als je een string draagt.

Wanneer je onveilige seks hebt met meerdere partners 
Als je in een korte tijd onveilige seks hebt gehad met meerdere partners, is het aan te raden even geen string te dragen. Sperma in je string kan namelijk vervelende infecties veroorzaken.

Als je heel erg ongesteld bent
Als je tampon het niet meer trekt en je gaat doorlekken, dan is de kans zeer groot dat je meteen doorlekt in je broek, rok of jurk. Dat is natuurlijk het laatste wat je wil!

Zie ook: Dít ondergoed is nu in de mode

Beeld: Sanoma-Beeldbank

Laatste nieuws

Zie ook