Mode iconen als Star Wars-personages

Een groot deel van de wereld is op dit moment in de ban van Star Wars... Zelfs de mode-wereld kijkt uit naar de nieuwe f...

Lees ook

Een groot deel van de wereld is op dit moment in de ban van Star Wars… Zelfs de mode-wereld kijkt uit naar de nieuwe film. Dacht jij dat Star Wars en mode niet samen gaan? Wacht maar tot dat je deze mode-iconen omgetoverd tot Star Wars-personages ziet.

Prinses Leia

Morgen is het dan eindelijk zo ver: het zevende deel van Star Wars in première. Hiermee keren de iconische helden van Luke Skywalker, Han Solo en Prinses Leia terug. Zeggen die namen je niet zo veel? Dat kan best kloppen, want het is alweer 10 jaar geleden dat het laatste deel van Star Wars in de bioscopen verscheen.

Cult-status

Nu is Star Wars na 10 jaar terug en inmiddels verheven tot cult-status. De afgelopen jaren heeft de modewereld de personages uit de film omarmd. Denk aan Chanel’s AW 2010 ijstijd-collectie met de fur onesies a la Chewbaca, Balmain’s C-3PO compleet gouden AW 2013 looks en Rodarte’s AW 2015 collectie met afbeeldingen van Star Wars-karakters op maxi-jurken. Ook Primark bracht speciale Star wars-collecties uit.

Illustratie

Het was daarom wachten op een creatieveling die de grootste mode-iconen omtoverde tot Star Wars-iconen. Wat blijkt? Victoria Beckham is de perfecte Darth Vader, Anna Wintour is een look-a-like Yoda en ook Kanye past perfect als vechtersbaas Darth Maul. Wij vinden de illustraties hilarisch gevonden, jij ook?

Lees ook: Mode-iconen als Minions: de Minionista’s!

Bron: Stylight, beeld: Stylight

Laatste nieuws

Zie ook