‘Sabia stalkt Rafael’

Het was even stil rondom de Sabia-Rafael-gate, maar she's back! Ex-lief Rafael zou namelijk een enorme obsessie zijn voo...

Lees ook

Het was even stil rondom de Sabia-Rafael-gate, maar she’s back! Ex-lief Rafael zou namelijk een enorme obsessie zijn voor Sabia, schrijft De Telegraaf.

Obsessie

Het valt Sabia erg zwaar dat ze geen contact meer heeft met Rafael, vertelt een bron aan het Duitse magazine Closer. “Ze probeert ook achter allerlei andere informatie te komen. Waar hij is, wanneer hij weer in Hamburg is, en wat hij allemaal uitvoert. Ze checkt wanneer hij voor het laatst op WhatsApp is geweest, ze Googlet hem dagelijks en scant alle social media.”
Sabia heeft amper contact met Rafael en als hij iets van zich laat horen, dan komt het onderwerp zwangerschap niet ter sprake, gaf Sabia eerder toe in het programma Thuis op Zondag. Ze telt daarom de dagen af naar februari, de maand waarin ze is uitgerekend. “Ik ben blij als alles straks voorbij is.” Ze beschouwt haar zwangerschap als een emotionele rollercoaster. “De ene keer ben ik treurig, dan gaat het weer wat beter.” Toch geeft de 37-jarige Sabia de hoop niet op en denkt ze dat het niet helemaal over en uit is tussen haar en Raf. Zo voorspelt zij dat haar ex  weer een rol zal spelen in haar leven: “Rafael is een heel goede vader. Zodra het kindje geboren is, zal hij de taak als vader voor onze baby op zich nemen.”

Lees ook: Sabia openhartig over moeilijke jeugd

Beeld: Hollandse Hoogte, Bron: Telegraaf, Close

Laatste nieuws

Zie ook