Grazia’s dubbelnummer ligt nog een week in de winkel

Rise and sine! Het dubbeldikke nummer met een stalende Nikkie Plessen op de cover ligt nog een week in de winkel. De des...

Lees ook

Rise and sine! Het dubbeldikke nummer met een stalende Nikkie Plessen op de cover ligt nog een week in de winkel. De designer en it-girl zien we in Grazia’s grote feestinterview en ze vertelt dan ook hoe zij de feestdagen doorbrengt. Voor Nikkie kan de kerst niet vroeg genoeg beginnen. En waar de feestdagen beginnen, eindigt het jaar 2015. En daar blikken wij dan ook op terug. Als eerst delen we de Insta awards 2015 uit. Wie gaat er met de prijs voor beste selfie naar huis? Of welke hottie deelde de beste abs? Je ziet het in deze editie. Het was ook dit jaar weer een jaar vol hoogte- en dieptepunten, blijdschap, verdriet en avontuur. Marieke Ploeger, de vriendin van boer Tom, Dylan Snel, zussen Michelle en Charlotte Masmeijer, Boris Lange en Denise van Dalen vertellen hier over. Maar ook blikken we vooruit op 2016. Zo kijken we wat er in de sterren staat voor de A-list, welke Hollywood-hunks er single zijn en wie jij dus in 2016 aan de haak kan slaan. Op nieuwjaarsdag is de film Prinses op de erwt te zien, maar nu zien we de hoofdrolspelers in een feestelijke fotoshoot en vertellen zij over hun plannen voor straks. Natuurlijk kun je ook nog de perfecte last-minute kerstoutfit shoppen met inspiratie van de mooiste en grappigste kerstfilms. Verder showen we je hoe je de catwalk kunt kopiëren en een fashionable kerstkapsel kunt creëren en tot slot delen Ellen Hoog, Miljuschka Witzenhausen en Jet van Nieuwkerk hun kerstrecepten.

Natuurlijk lees je nog veel meer heerlijk showbizz-, fashion-, beauty- en lifestylenieuws, dus… get it while it’s hot!

Laatste nieuws

Zie ook

Grazia fallback image

Had ik maar… ‘Niet drie maanden gewacht met seks’

Toen ik na een zoveelste mislukte relatie in mijn eentje mijn dertigste verjaardag moest vieren en besloot om de liefde maar af te zweren, raakte ik langzaam in een depressie.
Grazia fallback image

Passagiers zitten zes uur vast in vliegtuig zonder elektriciteit en airco

Ruim 300 passagiers zaten zes uur lang zonder water, eten, elektriciteit of airconditioning vast in een vliegtuig op het vliegveld in Ottawa, Canada.
Grazia fallback image

Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkels!

Good morning sunshine! Vanaf vandaag ligt er weer een gloednieuwe Grazia in de winkel. Leuk dat succes van...