Patty Brard: ‘Sabia’s zwangerschap was niet echt’

De zwangerschap van Sabia Engizek werd vanaf dag één al in twijfel getrokken, terwijl ze zelf stug volhield dat ze écht...

Lees ook

De zwangerschap van Sabia Engizek werd vanaf dag één al in twijfel getrokken, terwijl ze zelf stug volhield dat ze écht zwanger was van haar ex Rafael van der Vaart. Volgens een bron is het allemaal niet waar, schrijft Shownieuws.

Neppe buik

Gisteren kwam het verschrikkelijke nieuws naar buiten dat Sabia haar kindje na een zwangerschap van zes maanden is verloren. Dat liet het modellenbureau van de brunette weten.

Patty Brard, die samen met Sabia in MindMasters Live te zien was, vertelde gisteravond tijdens de uitzending van Shownieuws dat ze van een bron heftige informatie heeft gekregen. “Er moet maar eens een einde komen aan alle verhalen. Het hele verhaal van Sabia’s zwangerschap is echt niet waar.” De bron komt volgens Patty regelmatig over de vloer bij de ex van Rafael.

‘Er lag een nepbuik’

De presentatrice legt in Shownieuws uit dat de bron dit allemaal vertelt omdat “ze het zo erg vindt dat mensen zo ver gaan.” Verder laat de insider weten: “Ik kom bij haar over de vloer en ik heb zelfs die nepbuik zien liggen.” Zou Sabia iedereen echt voor de gek hebben gehouden door een nepbuik te dragen? “Dus die buik schijnt gewoon op haar slaapkamer te liggen en omgedaan te worden als ze bijvoorbeeld bij MindMasters Live verscheen”, aldus Patty.

Zie ook: Sabia is Rafael aan het stalken

Bron: Shownieuws, Beeld: Hollandse-Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook