Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Fans woedend op Miley Cyrus

Zangeres Miley Cyrus heeft de woede van veel dierenfans over zich afgeroepen. De zangeres heeft foto’s van haar hond met gelakte teennagels op Instagram gezet. Fans noemen deze actie van hun idool “walgelijk”. De 23-jarige zangeres plaatst onder meer foto’s van haar viervoeter met blauwe en groene nagellak. Maar volgens dierenvrienden kan dit heel schadelijk voor de honden zijn. “Een hond is geen kleurboek”, aldus een verongelijkte fan.

Andere fans verdedigen Miley trouwens en stellen dat het helemaal geen gevolgen heeft voor honden om hun nagels te verven. “Miley houdt van haar huisdieren en zou ze op geen enkele manier willen schaden”, stelt een aanhanger. Cyrus heeft de afgelopen maanden talloze foto’s geplaatst van Milky, een nieuwe hond die ze uit een asiel in Los Angeles heeft gehaald. Ze deed dit nadat haar geliefde husky Floyd in april overleed na een aanval door een coyote.

Hippie dawgggg! # milkymilkymilk

Een foto die is geplaatst door Miley Cyrus (@mileycyrus) op

One Direction-lid Niall Horan wil trouwen met Selena Gomez

Als One Direction-zanger Niall Horan moest kiezen of hij zou trouwen, op een cruise gaan of de nacht doorbrengen met zangeres Selena Gomez, zou hij kiezen voor het huwelijksbootje. Dat vertelde hij in The Late Late Show met presentator James Corden.

De jongens van One Direction waren te gast en kregen een aantal onmogelijke keuzes voorgelegd. Horan koos voor een wilde nacht met comédienne Tina Fey en zou op een cruise gaan met zangeres Demi Lovato.

Hij is onlangs zoenend gesignaleerd met de zangeres, op het feestje van de vrouw van Channing Tatum. Ze zouden zelfs samen vertrokken zijn aan het einde van de avond. Wat zal Selena van dit ‘huwelijksaanzoek’ vinden?

Best betaalde celebs onder de 30 jaar

Elk jaar maakt Forbes lijstjes van de rijkste celebs. En ook het lijstje van deze celebs onder de 30 jaar oud zien we elk jaar weer terug. Wie er op de begeerde nummer één plek staat? De jongens van One Direction met een inkomen van 130 miljoen dollar (nog meer goed nieuws voor Niall). Op nummer twee staat: Taylor Swift met 80 miljoen dollar en Lady Gaga sleepte de derde plek binnen met een 59 miljoen dollar.

De hele lijst zie je HIER!

Beeld: Getty

 

Laatste nieuws

Zie ook